קלנדולה


30 מ"ל


  • קטגוריה: שמני בסיס

מחיר:30


קנה עכשיו!

תיאור

קלנדולה – Calendula Oil - Calendula Officinalis

שיח הקלנדולה גדל בעיקר בארצות אירופה ורוסיה. פרחיו יפים וגדולים בצבע כתום עד צהוב. ראשי הפרח משמשים לאחר ייבושם, כתוספת ניחוחות למרקים ותבשילים. עליו שימושו מאות בשנים את תושבי אירופה לחבישת פצעים, עקב יכולת איחוי הרקמות המעולה של הקלנדולה. ראשי הפרח הורתחו במים והוגשו לשתיה כתרופת סבאת למניעת מחלות וחיזוק המערכת החיסונית של הגוף. בנוסף שימש הקלנדולה כתרופה לאולקוס, ממריץ דם וגורם הזעה. השמן המופק מעלי הקלנדולה הינו אחד השמנים החשובים והיעילים ביותר בעולם הקוסמטיקה ומוצרי טיפוח העור. השמן בעל יכולת שיקום מעולה של עור יבש, עור מבוגר ומשמש להזנה וטיפוח. הקלנדולה שומר על לחות העור מחזיר לו את גמישותו, מזין אותו בחומצות שומניות בלתי רוויות הנמצאות בו בשפע ומגן עליו בפני חמצון וזיהום. השמן מהווה בחירה ראשונה של יצרני הקוסמטיקה העילית למוצרי טיפוח העור.

עצה: שמן עצמאי מעולה, מתחבר בנקל לכל שמן אחר. לניצול תכונותיו כדאי להשתמש בו כשמן ללילה בתמהיל או כשמן עצמאי.