נבט חיטה


30 מ"ל


  • קטגוריה: שמני בסיס

מחיר:30


קנה עכשיו!

תיאור

נבט החיטה – Whet germ Oil-Tritium Vulgare

השמן מופק מנבטי החיטה ומשמש במשך מאות שנים בעשרות מתכונים ומאכלים, ידוע כמזון אנרגטי, נגד שיעולים, התקררויות, תרופת סבתא בדוקה לכאבי בטן לתינוקות, להרגעת גירויים ועוד. השמן מופק מהחיטה באיטליה וצרפת ונחשב למשובח ביותר. שמן עתיק זה נמצא בשימוש האדם אלפי שנים ונחשב לאחד החשובים בהם. שמן נפלא המכיל הרבה מהחומצות השומניות החיוניות לגוף. מכיל ויטמין E טבעי (הערה: נהוג לחשוב ששמן זה הינו ויטמין E טהור, כמות הויטמין הנמצאת בשמן אינה עולה על עשירית האחוז, באם דרוש לכם שיהיה בשמן ויטמין E, ניתן לקנות את הויטמין E הטבעי העשוי מנבט חיטה ולערבב אותו בשמן במינון של % 2). השמן המשווק על ידנו מאושר למאכל. שמן נבט החיטה משמש את יצרני הקוסמטיקה במוצרים הבאים: לשמני גוף ואמבט להזנת העור ושמירה על לחותו, לקרם לכל מטרה, לקרמים לעור יבש ופגום, לחיזוק תאי העור והזנתם ולטיפול בעור העדין סביב העיניים, למוצרי קרם ידיים, לשפתיים סדוקות, לקרמים לתינוקות. השמן ניתן לשימוש ללא הגבלה בכל מוצר ושימוש קוסמטי.