חמאת שיאה אורגנית


500 גרם


  • קטגוריה: שמני בסיס

מחיר:55


קנה עכשיו!

תיאור

חמאת שיאה  Buyrosperum Parkii-   Shea Butter 

מקור השיח בסודן ובאפריקה המערבית, החמאה (נקראת כך בשל צורתה הטבעית המוצקה כחמאה) מופקת על ידי הילידים באפריקה במשך אלפי שנים ומשמשת בעולם המערבי כקרם בסיס % 100 טבעי ליצרני תעשיית הקוסמטיקה,  לתעשיית הקוסמטיקה הטבעית ולרפואה האלטרנטיבית. חמאת השיאה מופקת על ידי כבישה קרה של גלעינים מובחרים מהשיח ומכילה כ % 45 שומנים חיוניים טבעיים כ % 10 פרוטאינים וכ % 25-30 פחמימות, צבעה לבן וניתן להשיגה גם בצורת שמן. בענף הרפואה האלטרנטיבית משמשת חמאת השיאה כקרם בסיס טבעי להכנת משחות לטיפול בנפיחויות, ארטריטיס, פצעים וצלקות. בענף הקוסמטיקה הטבעית הפכה חמאת השיאה לפופולרית ביותר בעולם וזאת עקב תכונותיה הקוסמטיות המעולות ומחירה העממי. כיום משתמשים ולמדים על חמאת השיאה בכל הקולג'ים, המכללות ובתי הספר לרפואה אלטרנטיבית בכל רחבי העולם, ואלפי הבוגרים של אותם מכללות מצטרפים מדי שה למעגל המשתמשים בחמאת השיאה. חמאת השיאה משמשת את יצרני הקוסמטיקה כקרם בסיס טבעי למוצרים הבאים: משחות ושמני הגנה משמש, לטיפול בבעיות פיגמנטציה וכתמים בעור, לקרמים ללחות והזנה, לקרמים נגד קמטים, לקרם החייאה לעור סביב העיניים, לייצור ליפסטיקים, למשחות לשפתיים יבשות ומפוצלות, למשחות וקרמים לתינוקות, ועוד עשרות מוצרי איכות הדורשים בסיס % 100 טבעי. (שמן הפרפין הנהוג בקרמים השונים, מקורו מהנפט). חמאת השיאה מתערבבת בנקל עם שמנים אתריים ושמני נשא על ידי חימום קל במיקרו גל או בשמש (חמאת השיאה נמסה בסביבות הטמפרטורה ° C 35  , לכן במריחה ישירה שלה על פני העור והפנים היא נהפכת מיידית לשמן, נספגת בקלות לעור ומזינה אותו). ניתן בקלות לייצר בבית עם חמאת השיאה קרמים קוסמטיים מעולים ותרכובות טיפוליות. השימוש בחמאת השיאה במצבה הטבעי וללא כל תוספת מזין ושומר על העור, יעיל ביותר לעור הפנים, סביב העיניים, לצוואר, לגוף, לכפות הרגליים והידיים. עצה: אמבט עם כפית חמאת שיאה ו 20 טיפות שמן אשכוליות, יזין את העור ויעניק לו ברק וציפוי קטיפתי.