דלעת


100 מ"ל


  • קטגוריה: שמני בסיס

מחיר:35.00


קנה עכשיו!

תיאור

דלעת Pumpkin seed Oil  Cucurbita Pepo

מקור הדלעת במקסיקו, לאחר מכן החל גידולה בארה"ב והחל מהמאה ה 17 הינה גדלה גם בכל רחבי אירופה. השמן מופק בכבישה קרה של גלעיני הדלעת וצבעו כהה מאוד ובגוון ירקרק – אדום והינו סמיך מאוד. השמן המופק על ידנו הינו נקי לחלוטין ומאושר גם למאכל. השמן יעיל, בריא ומזין, עשיר בחומצות חיוניות, בוויטמין B, פרוטאין ואבץ והינו מקור חשוב לגוף לאומגה 3, 6, ו- 9. שמן הדלעת יעיל ביותר בבליעה לטיפול בבעיות פרוסטטה קלות. השמן ניתן לשימוש בכל מוצר ושימוש קוסמטי, ללא הגבלה. בקוסמטיקה השמן יעיל ביותר לשיקום והחייאת תאי עור ומשמש בעיקר את האוכלוסייה הפרטית למטרה זו, היות ויצרני הקוסמטיקה ממעטים להשתמש בו עקב מגבלת הצבע העז שלו המשפיע על צבעו של המוצר הסופי. שימושו העיקרי בקוסמטיקה הינו: קרמים לגוף, קרמים לידיים, קרמים לפנים, קרמים לעור סביב העיניים ולטיפול בשיקום עור מבוגר ופגוע.